Topp 4 musiktjänster till din iPhone

Numera är det tydligt att vi lever i en guldålder för musikstreaming. Det räcker med att använda din egen iPhone för att spela upp valfri låt eller album från de senaste bästsäljarna. Faktum är att du till och med kan skapa din egen musik med hjälp av olika appar. Det finns en uppsjö av appar där ute, så vilka är de bästa att ladda ner för musik? Här får du får svar på frågan!

Streamingtjänster för musik har funnits i många år, varav vissa låter dig lyssna gratis medan andra har en liten månadskostnad.

Fördelar med att använda musiktjänster

Den främsta fördelen med musiktjänster är att du inte längre behöver köpa enskilda album eller låtar längre. Istället kan du köpa en prenumeration och strömma musik obegränsat på nästan alla populära musiktjänster. Du kan alltid ladda ner en musikapp eftersom de inte kostar något att ladda ner till din iPhone. Dock att kräver de att du betalar en prenumeration för att börja lyssna.

Här presenteras de fyra bästa musiktjänsterna för iPhone och vilka fördelar de erbjuder, vilka är följande:

  • Apple Music.
  • Spotify.
  • Amazon Prime Music.
  • Google Play Music.

Läs vidare för att se närma på dessa fantastiska musiktjänster för att lyssna på ljuvlig musik obegränsat!

De bästa musiktjänsterna till iPhone

1. Apple Music. Om du gillar Apples produkter och har en iPhone så är Apple Music det självklara valet för dig. Apple lanserade din musiktjänst i juni 2015 och är därmed ganska ny. Sanningen är att produkter från Apple är kända för deras kvalitet och pålitlighet. Du kan därför till och med välja att sälja din iPhone utan problem till återförsäljare som mResell. Hos mResell hittar du alla modelle från från iPhone 5 till 12. Till exempel finns iPhone 11 Pro med 512 gigabyte minne att köpa för under 10 000 kronor.

Alla litar på Apple helt enkelt. Med Apple Music kan du strömma en gigantisk mängd musik från dess katalog och dessutom ladda ner låtar för att kunna lyssna offline. Apple Music erbjuder också automatiska spellistor som är anpassade efter dina tidigare lyssningsaktiviteter. På så vis är denna musiktjänst idealisk för du som är ute efter en smart tjänst som skräddarsys efter dina behov.

2. Spotify. En av de största musiktjänsterna på marknaden är utan tvekan Spotify. Denna musiktjänst erbjuder även den en enorm katalog med musik att både lyssna på och ladda ner. Om du därför söker efter gamla låtar från Kraftwerk så hittar du det här. Spotify är fullt kompatibel med iPhone. Den har dessutom ett gratisläge på iPhone som tillåter dig att lyssna på slumpmässiga låtar och podcasts utan att behöva betala.

3. Amazon Prime Music. Denna musiktjänst från Amazon är förmodligen mindre känd än de som tidigare nämnts. Den är dock värd att titta in på med tanke på dessa stora katalog med miljontals låtar. Några fördelar med tjänsten är att den är annonsfri och tillåter dig att registrera för en familjeplan med upp till sex användare.

4. Google Play Music. Ännu en spännande musiktjänst till din iPhone är Google Play Music som håller på att gå över till YouTube Music. Denna musiktjänst ger dig full tillgång till en molnbaserad musiksamling från din iPhone och dator. Designen på denna musiktjänst är som du kan förvänta dig av Google, nämligen enkel och ren. Du får tillgång till en enorm databas med musik och smarta rekommendationer.